D.S.D Lindtech

За нас

Д.С.Д Линд Тех ЦО е приватна компанија основана во 2016 година.

Наша главна дејност е пронаоѓање на иновативно решение за изведба на водовод и канализација, подно греење, ѕидно ладење, БКТ таванско ладење, топлински пумпи, климатизација и вентилација кои го прават животот подобар и поедноставен за живеење со проектирање и изведба која е најефикасна за заштеда на енергија и време.

Испратете порака

Зошто да не изберете нас?

Експерти

Ние ги градиме вашите сонови во реалност со експертиза, прецизност и иновации.

Клиенти

Среќни клиенти се нашата најголема награда. Вашиот осмевка и задоволство се нашата искра за успешност.

Квалитет

Без компромиси, ние сме посветени во обезбедувањето на најдоброто преку врвната тручност.

Понуда

Изненадете се со нашата специјална понуда! Уникатни можност за квалитетни услуги на посебна цена.‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Искуство

Носиме богатство на знаење во секој проект, обезбедувајќи извонредност на секој чекор.

Прифатливи пакети

Нашиот пристап на прифатливи пакети обезбедува вредност и квалитет, чувајќи ја вашата финансиска удобност во прв план.

Контакт

Представете го вашиот проект или изведба, тука сме да ги одговориме сите ваши прашања и да ви помогнеме.