RE.SOURCE – безгранична разновидност на водата од славина.

RE.SOURCE не е само славина за вода за пиење. Со притискање копче, водата можете да ја претворите во филтрирана или ладна вода, жешка вода или газирана, директно од славина. Сосема едноставно преку паметен и иновативен екран на допир. Уживајте во безграничната разновидност на водата со паметната славина за вода RE.SOURCE. 

 

Вашите предности со RE.SOURCE 

Еден уред. Сите можности. 

Филтрирана, ладна, газирана, жешка вода, удобно со притискање копче.

Ладна вода 

Во секое време, бирајте помеѓу филтрирана и ладна вода, или, пак, неразладена вода.  

Газирана 

Уживајте во газираната водата директно од славина 

Жешка вода 

Совршена за брза шолја чај и многу други идеи.   

Нефилтрирана вода 

Благодарение на одделниот довод на вода, во секое време е достапна нефилтрирана вода, на пример, за плакнење на садови 

Заштедува простор. И се инсталира брзо. 

Монтажата е лесно инсталатерот. Практично се вклопува во секој основен орман и е подготвена за употреба во само неколку чекори. 

Бокал за греење вода, филтер за вода, апарат за сода-вода: За просторот на Вашата работна површина се води тешка борба. 

RE.SOURCE ги обединува сите овие уреди во една славина за вода за пиење. Тоа ќе овозможи повеќе слобода за суштинските работи: креирање магични јадења за себе и за Вашите најмили. Покрај тоа, ќе имате и повеќе место во фрижидерот, бидејќи веќе нема да оставате шишиња со вода за да се ладат. 

 

Брза и едноставна монтажа во основниот орман 

RE.SOURCE се испорачува со Plug & Play комплет за инсталација. На овој начин, RE.SOURCE славината заедно со единицата за под маса, инсталатерот ја поврзува во шест чекори. А благодарение на компактните димензии, единицата за под маса се вклопува во практично секој кујнски основен орман.  

Ја зголемува удобноста. Ја штити околината. 

Никогаш повеќе нема да влечете резервоари за вода а во исто време ќе избегнете собирање на пластичен отпад. Заштитата на животната средина е навистина лесна. 

Поголем комфор, помали трошоци – со RE.SOURCE тоа е сосема едноставно. Не само што се избегунува носење на тешките резервоари за вода, туку и пари. И двојно повеќе. 

Штеди пари. И тоа двојно. 

81 % поповолно од брендираната вода од супермаркетот3, а благодарение на користењето на комерцијално достапните Co2-цилиндри, во однос на другите производители заштедувате и кај потрошните материјали. 

 

Паметни функции 

Паметна славина за вода за пиење 

Убава на изглед и навистина паметна – славина за вода за пиење RE.SOURCE.

Вода за пиење целосно според Вашите потреби 

Кога станува збор за вода за пиење, секој од нас има сосема индивидуални склоности. Затоа RE.SOURCE постои во три верзии. На тој начин ќе ја добиете функцијата што навистина Ви е потребна. 

RE.SOURCE PREMIUM

Со иновативен екран на допир и паметни функции.

RE.SOURCE BASIC

Основна верзија располага со механичка контролна рачка.

RE.SOURCE PREMIUM+

Со дополнителна функција за жешка вода вкл. родителска контрола.

Одговара на секој стил 

Секако дека RE.SOURCE и оптички треба да ѝ одговара на Вашата кујна. Оттаму, секоја од трите верзии е достапна во мат и хром варијанта, како и во C-форма и во L-форма. 

 

Мат C-форма

Мат L-форма

Хром C-форма

Хром L-форма

Информации 
 
RE.SOURCE – разновидност на водата. Едноставен. Попаметен. 

Целосниот преглед на новитетот арматура на водата за пиење RE.SOURCE  е достапен во нашата брошура. 

 

078344119