Контакт

Како може да не добиете?

Едноставно испратете порака директно преку нашата веб страна или побарајте ги броевите претставени на нејзе.

Испрати порака

Contact Info

Телефон

078 344 119
078 206 362

Емаил

info@dsdlindtech.com

Следете не

078344119