D.s.d lind tech

Потребен ви е тим на експерти?

Добредојдовте, дозволете да ви се претставиме

D.S.D Lind Tech

Ние DSD Lind Tech – Како компанијата се стреми да ги завршува своите обврски според светските стандарди, брзо, навремено и квалитетно.

Нашиот тим – Постојано се надградува и ги следи светските новитети и стандарди кои подоцна преку обуки и признанија ги имплементира на нашиот пазар.

BAU-D1553

Погледнете ги нашите проекти

Нашите проекти?

078344119